Kom ons team versterken!

Wegens uitbreiding van ons team van vakmensen zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega's voor diverse functies. 
Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan? Kom dan ons team versterken!

Wij zoeken een:

BOUWKUNDIG TEKENAAR (m/v) 
Je hebt een belangrijke rol binnen het projectteam voor het vertalen en uitwerken van de projectgegevens naar uitvoeringstekeningen, waarbij je samen met het team voor het allerbeste resultaat gaat.Je hebt al enige werkervaring opgedaan als bouwkundige tekenaar maar je bent opzoek naar meer uitdaging, verbreding van je taken en meer verantwoordelijkheid om je zo nog meer te ontwikkelen?
Meer weten? klik hier voor de volledige vacature.

MEUBELMAKER
Ben jij een enthousiaste meubelmaker die graag vakwerk levert en klanten blij maakt? Werk jij zorgvuldig, zelfstandig en ben je communicatief vaardig?
Dan is dit jouw baan! Vanzelfsprekend straal je klantvriendelijkheid uit en denk je altijd in oplossingen.
Meer weten? klik hier voor de volledige vacature.

ELEKTRICIEN
Heb jij ruime ervaring als allround elektromonteur? Dan hebben wij een leuke baan! Wij zoeken een ervaren elektromonteur die zelfstandig alle voorkomende elektronische installatiewerkzaamheden uit kan voeren. Je draait je hand niet om voor het aanleggen en het in bedrijf stellen van gehele installaties in een nieuw of te renoveren pand. Tevens is het een pré wanneer je ervaring hebt met moderne technologieën zoals bijvoorbeeld Domotica installatie.
Meer weten? klik hier voor de volledige vacature.

LOODGIETER
Wij zoeken een loodgieter met ervaring die zelfstandig aan de slag kan. Je maakt vanuit werktekeningen en instructies installaties of delen hiervan. Word je enthousiast van het aanleggen of aanpassen van leidingwerken, warmte- en ventilatiesystemen, het aansluiten van sanitair en dergelijke? Dan zoeken wij jou! 
Meer weten? klik hier voor de volledige vacature.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Partout Design betekent dat je plezier beleeft in je werk en trots bent op het eindproduct dat we leveren. In deze functies zijn de werkzaamheden heel divers, geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Het salaris en bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket zijn marktconform.

Herken je jezelf in één van bovenstaande profielen? Solliciteer dan direct!

Solliciteren:
Stuur je C.V. en motivatie naar nelleke@partoutdesign.nl

Start slideshow...