Nieuwe lijn praktijkkasten voor medische ruimten: Skap-A

Nieuw

Speciaal voor ruimten waar hygiënisch werken van belang is, brengt Partout Design een complete en flexibel in te delen lijn praktijkkasten op de markt: Skap-A. Een stijlvolle totaaloplossing voor alle ruimten binnen de moderne praktijk. Instrumentkasten, trolley’s, traykasten, hygiënekasten en sterilisatiemeubelen, maar ook kasten voor pantry en back office, en receptiemeubelen.

Bij het ontwerp van de Skap-A kasten is steeds uitgegaan van maximale hygiëne in een handomdraai. Kenmerken als solid surface werkbladen (zonder naden en randjes waarin vuil kan ophopen), sensorkranen, naadloos geïntegreerde spoelbakken, en „push-to-open” deuren behoren dus als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. 

Er zijn hoogwaardige materialen toegepast, zoals BLUM geleidesystemen en scharnieren waardoor deuren en laden geruisloos sluiten. Met slimme productkenmerken, handige accessoires en een grote keuze in standaard en optionele kleuren (alle RAL/Sikkens kleuren) zijn de Skap-A kasten geheel af te stemmen op wens van de gebruiker.

Naast de praktisch en functioneel zijn de Skap-A praktijkkasten vooral mooi, strak en stijlvol. Dus voor elke ruimte binnen de praktijk een passende inrichting! Perfect geschikt voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, dierenartsen, etc. 

Meer informatie?  Kijk op www.skap-a.nl , download de brochure of bel 085-7609950Skap a logo CMYK

Start slideshow...