Praktijkbouw

 

Uniek concept

Partout Design heeft een uniek ontwerp gemaakt voor de bouw van medische praktijken.

Herkenbaar en opvallend van vormgeving. Het bouwconcept is uitermate doordacht en gebaseerd op het gebruik van standaard vervaardigde elementen. Door de zwevende en vrijdragende bouwconstructie ontstaat er voor de indeling maximale flexibiliteit. Binnenwanden kunnen conform wens worden geplaatst. En ook de indeling van gevels en het materiaal- en kleurgebruik zijn naar wens te bepalen. Een wisselende inrichting en afwerking zorgen voor een geheel eigen karakter en eigentijdse uitstraling van uw praktijk. Het geheel is licht, transparant en klantvriendelijk.

Met deze praktijkbouw richt Partout Design zich in de volle breedte op tandheelkundige en medische (verzamel)praktijken. Het plan is te realiseren in verschillende formaten en biedt ruimte voor 4 tot 12 behandelkamers.

Multifunctioneel

Het gebouw is ontworpen met het oog op de medische doelgroep:

  • een gebouw met een open uitstraling, toegankelijk voor cliënten 
  • geschikt voor ontvangst- en behandelruimten 
  • praktisch en functioneel in te delen, het geheel is gelijkvloers 
  • een inspirerende werkomgeving die past in iedere omgeving.

 

 

In- en exterieur
In- en exterieur

In- en exterieur

Binnenwanden kunnen conform wens worden geplaatst. En ook de indeling van gevels en het materiaal- en kleurgebruik zijn naar wens te bepalen. Een wisselende inrichting en afwerking zorgen voor een geheel eigen karakter en eigentijdse uitstraling van uw praktijk.