Mondain

Nieuw

Tandheelkundig centrum Mondain  

In Hoofddorp is een voormalig bankkantoor getransformeerd naar een moderne tandartspraktijk. Het bestaande interieur werd volledig gestript. De wens van de tandarts was om de wachtruimte een aangename lobby-achtige uitstraling te geven. De warme en moderne uitstraling is gerealiseerd door het gebruik van taupe tinten en fuchsia accenten.

Uniek zijn de nisbanken die zorgen voor een intieme sfeer en de receptiebalie die is afgewerkt met hergebruikt hout. Het entreegebied is zo ontworpen dat bij binnenkomst de doorkijk tot aan de achtergang mogelijk is; door gebruik van folie op de glazen wanden en deuren worden de behandelruimten voorzien van privacy en kan daglicht zo diep mogelijk het pand binnentreden.

De behandelkamers zijn modern en strak ingericht. Er is gekozen voor een gietvloer, vinyl behang en meubels in Corian voor een tijdloze look. De hele indeling is volgens de zogeheten ABC formule; eerst het patiëntengebied met entree en wachtkamer, de behandelkamers ontsloten vanuit de wachtkamer. Een gangzone aan de achterzijde van de behandelkamers, naar het personeelsgebied met de sterilisatieruimte, kantine, kleedruimte en kantoor.

 

Start slideshow...