Voorschoten

Nieuw

In Voorschoten hebben wij een kantoorpand verbouwd tot een moderne praktijk voor tandheelkunde. De nieuwe praktijk heeft twee behandelkamers en een werkplaats voor tandtechniekers. Speciaal voor de entree is een in het oog springende balie ontworpen. In hoogglans wit, gecombineerd met chroom accenten en LED verlichting. Daarnaast zorgen een natuurstenen wand, de donkerhouten vloer en paarse kleuraccenten voor een comfortabele uitstraling. De hoge glazen wand geeft een gevoel van ruimte en laat licht door tot in het hart van de praktijk.

De decoratieve glasfolie zorgt voor de nodige privacy in de behandelkamers. Tot slot de behandelkamers; fris wit maar zeker niet saai door de aanwezigheid van een wolkenplafond en naadloos fotobehang. Een praktijk om trots op te zijn! 

Start slideshow...