Orthodontiepraktijk Nieuwegein

Nieuw

Een casco kantoorruimte (300m2) van A tot Z verbouwen en inrichten tot moderne en volledig uitgeruste orthodontiepraktijk. In Nieuwegein realiseerde Partout Design een eigentijdse praktijk met meerdere behandelunits. 

Uitgangspunt was het creëren van een overzichtelijke, transparante ruimte met efficiënte looproutes (gescheiden voor personeel en patiënten) en een grote techniekruimte. Dit alles met een hoge mate van functionaliteit, een ingetogen ambiance en toepassing van hoogwaardige materialen.

Om alle gewenste ruimten  in de juiste afmetingen in het pand in te passen én daarbij de indeling logisch en efficiënt te houden, was even een puzzel. Maar het eindresultaat overtrof de verwachtingen. Veel glas en hout geven een warme, rustige en moderne sfeer met een ruimtelijk en open karakter. Voor de inrichting van de verschillende ruimten koos Partout voor haar eigen lijn hoogwaardige medische praktijkmeubelen. De slim gekozen materialen en details van deze Skap-A meubellijn maken optimale hygiëne in een handomdraai mogelijk.  Zeer toepasselijk dus in de moderne praktijk!

Start slideshow...