Vijgen

Nieuw

Tandartspraktijk Vijgen

In de ontwerpfase luisteren we goed naar de wensen van de opdrachtgever, welke ideeen zijn er voor de inrchting, wat is de persoonlijke smaak. Bij dit project was al snel duidelijk dat een huiselijke en warme sfeer belangrijk is. In deze wachtruimte met openhaard, lounge banken en gezellige leestafel worden patienten direct op hun gemak gesteld.

In de behandelkamers zijn wandvullende fotoprints gebruikt voor een unieke sfeerbeleving. Contact met de natuur heeft namelijk een verbazingwekkend effect op mensen. Het kan er voor zorgen dat mensen sneller ontspannen, rustiger worden en beter om kunnen gaan met angst of pijn. Beleving van de omgeving speelt ook een grote rol in het zorgproces.

In het trappenhuis zijn de panelen met behulp van watersnijtechniek van een print voorzien en is verlichting op een speelse manier opgehangen om de patienten een warm welkom te geven.

 

Start slideshow...