Yavuz

Nieuw

Tandartspraktijk Yavuz

Uw werkomgeving is een zaak van persoonlijkheid, met dit uitgangspunt start elk ontwerp bij Partout Design. Voor de uitstraling en het ontwerp van deze praktijk is een stijl gekozen die aansluit bij persoonlijke smaak en voorkeur van de Tugba Yavuz; licht, transparant en blauw als accent kleur. 

De glazen wanden en deuren zorgen voor een gevoel van ruimte en laten licht door tot in het hart van de praktijk. Het merendeel van de patienten is van Turkse afkomst, daarom zijn er veel kleurrijke elementen en Turks-Ottomaanse referenties gebruikt. Voor de behandelkamers zijn grote wandprints ontworpen met afbeeldingen die een relatie hebben met de Turkse cultuur.

Voor een rustige basis zijn voor de publieke ruimte natuurlijke kleuren gebruikt. Er is gekozen voor een vloer van geweven PVC, een praktische vloer met een huiselijke uitstraling. Samen met wit meubilair zorgt dit voor een frisse uitstraling.

Uniek voor deze praktijk is de kindvriendelijke behandelkamer met een Dino behandelstoel. Dit is de eerste kindvriendelijke stoel in Nederland. Zo wordt het voor kinderen een feestje om naar de tandarts te gaan. 

Start slideshow...