Werkwijze

 

Persoonlijk en deskundig

Kansen laten zien. Mogelijkheden benoemen. Dat is wat we voor u kunnen doen. Ter inspiratie. Niet abstract maar heel toegankelijk en persoonlijk, in een gesprek, schets of voorbeeld.

Wij luisteren, vragen, beantwoorden en schetsen. Aan uw inbreng voegen wij onze kennis toe. Dat resulteert in blijvende antwoorden: flexibele en ruimtebesparende inrichtingsconcepten waarmee u de toekomst een stap voor blijft. In elke fase zijn wij u van dienst: persoonlijk, deskundig en betrokken. 

Stap voor stap realiseren we gezamenlijk een nieuwe praktijk. Inspiratie kost u niets, maar leidt meestal wel tot een goed doortimmerd plan. Het biedt u houvast als u met (ver-)bouwplannen begint of verder wilt.

Praktijk ervaring

Partout heeft ruime ervaring met het inrichten van tandheelkundige en medische praktijken. En dat is prettig. Want het vereist net een andere blik. Onze interieurarchitecten zijn bekend met de specifieke behoeftes van tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten. Dentale apparatuur, de routing die voor u het best werkt, hygiëne en verlichting.

Wij adviseren u op maat over de indeling, meubilair, materiaal, licht en kleuren. Van (her)inrichting tot nieuwbouwproject, van lichtplan tot een complete projectrealisatie: bij Partout Design zit u goed.

Traject fases

Kennismaking

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Dan is het tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij inventariseren uw wensen en bekijken de mogelijkheden van de ruimte(s). We vragen door tot de opdracht 100% helder is.

Ontwerp

Tijdens een vervolgafspraak presenteren wij u onze ideeën en praktische oplossingen aan de hand van een plattegrond aangevuld met sfeer ideeen. Desgewenst leggen wij het kostenplaatje aan u voor. Deze presentatievoorstellen zijn gratis, indien u besluit met ons door te gaan.

Praktijk op maat

Elke praktijkinrichting is maatwerk. Om tot een optimaal resultaat te komen, werkt Partout Design samen met professionele partners uit de bouw- en interieurbranche. U kunt kiezen uit een breed scala medisch en tandheelkundig meubilair, zoals behandelunits, stoelen, instrumentenkasten, verlichting en accessoires. Op deze wijze komt uw ideale praktijk tot stand.

 

Uitwerking en begeleiden

Bouwen en verbouwen is een intensieve bezigheid. Partout Design neemt u desgewenst alle zorgen uit handen. U kunt de complete projectcoördinatie aan ons overlaten: van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot materiaaladvies, van planning tot oplevering. Zo bent u zeker van uw eigen tijd en hebt u bovendien de garantie dat alles conform uw wensen wordt uitgevoerd. U heeft altijd één aanspreekpunt: Partout Design.