Onze vacatures

Wegens uitbreiding van ons team van vakmensen zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega’s voor diverse functies. Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan? Kom dan ons team versterken!

Projectleider

Ben jij organisatorisch sterk, sta je stevig in je schoenen en neem je graag de leiding in een bouwproject?

Wij bieden je de kans om de regie te nemen over gave projecten en je creativiteit en organisatietalent in te zetten. Een afwisselende baan bij een creatieve en enthousiaste club in de bouw- en interieurbranche.

Dit zijn wij

Ontwerpen, bouwen en inrichten dat is waar we goed in zijn bij Partout Design.

Van begin- tot eindfase realiseren wij de verbouwing en renovatie van met name dentale en medische praktijken en klinieken. Deze projecten variëren in omvang, complexiteit en locatie en zijn altijd uniek en van hoogwaardig design. Geen project is bij ons hetzelfde en juist dat maakt het werk zo leuk en afwisselend. Door de totaalaanpak van Partout Design – en zustderbedrijf Skapa – komen alle facetten van nieuwbouw of verbouw bij ons bod.

Dit is jouw uitdaging

Als Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten van begin- tot eindfase in met name dentale en medische praktijken en dierenklinieken.

Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning, het organiseren van de uitvoering, de bewaking van de voortgang en eventuele projectrisico’s, in combinatie met de informatievoorziening aan en het creëren van draagvlak bij alle betrokken partijen.

Je ziet toe op een juiste technische uitwerking en voorbereiding. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van voorlieden, monteurs en onderaannemers. Je weet draagvlak te creëren en mensen te overtuigen van jouw plannen; je bent in staat om bindende afspraken te maken met opdrachtgevers. Onder jouw leiding worden projecten technisch, financieel en organisatorisch tot een succesvol einde gebracht.

Dit is jouw inbreng

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, minimaal 5+ jaar ervaring in een leidinggevende functie in een bouw gerelateerde omgeving.
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende rollen die je in een project hebt. Je bent gewend om met verschillende gesprekspartners om te gaan en past je communicatie daarop aan.
 • Je beschikt over plannings- en organisatietalent, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden.
 • Je hebt kijk op kosten, accuratesse en onderhandelingsvaardigheden.
 • Je zoekt naar win – win, maar gaat een stevige onderhandeling niet uit de weg.
 • Je hebt oog voor de wensen van klanten en colllega’s en kunt daar pro-actief op inspelen.
 • Je denkt altijd een paar stappen vooruit, ook als dat buiten de scope van het project valt. Je toont eigenaarschap en ondernemerschap.

Dit vinden wij belangrijk in ons werk

Onze kernwaarden zijn: samen, met plezier, eigenzinnig, gedreven en betrokken bij het resultaat. Deze waarden zijn bepalend voor de manier waarop wij werken, wij zijn:

 • out of the box denkers, durven het net even anders aan te pakken en nemen geen genoegen met voor de hand liggende oplossingen;
 • bevlogen in ons vak, hebben plezier in ons werk en nemen daarin graag anderen mee;
 • deskundig in de uitdagingen van het vak; deadlines, hoogwaardig afwerkingsniveau, problemen voor zijn,
 • intrinsiek gemotiveerd om onze projecten tot een succesvol einde te brengen en samen het succes daarvan te vieren.

Interesse gewekt?

Wil jij je wekker zetten voor de functie van Projectondersteuner bij Partout Design?  Neem dan contact op met Nelleke Diepeveen, tel. 085 – 760 99 50. We zien je CV met korte motivatie graag binnenkomen in de mailbox info@partoutdesign.nl

Projectondersteuner

Beschrijving functie

Vanwege een groeiend aantal opdrachten zoeken wij een collega die het bouwteam ondersteunt. Wij bieden je een afwisselende baan binnen de bouw en interieur branche met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een team met enthousiaste, vakkundige en resultaatgerichte collega’s.

Je bent voor ons de spin in het web die zorgt voor een perfecte technische en organisatorische voorbereiding van het project. Juiste planningen, optimale inkoopcondities en een georganiseerde bouwplaats met de juiste faciliteiten. Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige uitwerking van voor- en nacalculaties. Je levert jouw werkzaamheden en projecten tijdig op en zorgt ervoor dat knelpunten of problemen tijdig worden gesignaleerd en opgelost. Samen met de projectmanager zorg je dat het project op rolletjes verloopt.

Dit is wat je gaat doen·

 • ondersteunen van de ontwerpers bij de uitwerking van het definitief ontwerp
 • ondersteunen van projectleiders bij planning, inkoop en budgetbewaking
 • uitwerken van voor- en nacalculaties en meer-en minderwerk afrekeningen
 • opstellen en bewaken van opleveringsrapportagesorganiseren van bouwplaats faciliteiten

Jij beschikt over:

 • een afgeronde HBO-opleiding en dito werk- en denkniveau,
 • een hands-on mentaliteit die past bij het vervullen van een spilfunctie,
 • plannings- en organisatietalent, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden,
 • kijk op kosten, kunt onderhandelen en bent nauwkeurig met cijfers,
 • een klantgericht communicatie en je bent met recht een visitekaartje van ons bedrijf,
 • oog voor de wensen en behoeften van collega’s en klanten en kunt daar proactief op inspelen,
 • stevige persoonlijkheid en durft positief-kritisch te zijn.

Dit zijn wij

Ontwerpen, bouwen en inrichten dat is waar we goed in zijn bij Partout Design.

Van begin- tot eindfase realiseren wij de verbouwing en renovatie van met name dentale en medische praktijken en klinieken. Deze projecten variëren in omvang, complexiteit en locatie en zijn altijd uniek en van hoogwaardig design. Geen project is bij ons hetzelfde en juist dat maakt het werk zo leuk en afwisselend.

Dit vinden wij belangrijk in ons werk

Onze kernwaarden zijn: samen, met plezier, eigenzinnig, gedreven en betrokken bij het resultaat. Deze waarden zijn bepalend voor de manier waarop wij werken, wij zijn:

 • out of the box denkers, durven het net even anders aan te pakken en nemen geen genoegen met voor de hand liggende oplossingen;
 • bevlogen in ons vak, hebben plezier in ons werk en nemen daarin graag anderen mee;
 • deskundig in de uitdagingen van het vak; deadlines, hoogwaardig afwerkingsniveau, problemen voor zijn,
 • intrinsiek gemotiveerd om onze projecten tot een succesvol einde te brengen en samen het succes daarvan te vieren.

Dit is wat we bieden

 • de kans om de regie te nemen over gave projecten en je creativiteit en organisatietalent in te zetten,
 • een afwisselende baan bij een creatieve en enthousiaste club in de bouw- en interieurbranche,
 • door de pro-actieve aard van de functie zijn er ruime mogelijkheden je verder te ontwikkelen,
 • afhankelijk van je capaciteiten bepalen we graag in overleg met jou de bandbreedte van jouw functie.

Interesse gewekt?

Wil jij je wekker zetten voor de functie van Projectondersteuner bij Partout Design? Neem dan contact op met Nelleke Diepeveen, tel. 085 – 760 99 50.
We zien je CV met korte motivatie graag binnenkomen in de mailbox info@partoutdesign.nl

 

Partout Design ontwerpt en bouwt

Ontwerpen, bouwen en inrichten is een intensieve bezigheid. Partout Design beschikt over ontwerpers en een bouwteam met ruime ‘praktijk’ ervaring. Met een gerust gevoel kunt u de complete projectcoördinatie aan ons overlaten: van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot materiaaladvies, van planning tot oplevering. In elke fase zijn wij u van dienst: persoonlijk, deskundig en betrokken.

Wij prikkelen graag uw zintuigen!

Uw praktijk dient functioneel te zijn....

… met een efficiënte routing, praktische inrichting en goede verlichting. Tegelijkertijd is het ook een omgeving waar personeel en bezoekers zich aangenaam willen voelen. Dat aangename zit in de details van materialen, kleuren en licht. Dat is zoeken naar de optimale balans tussen mooi en functioneel, dat is wat Partout Design doet!