Partout Design ontwerpt en bouwt

Ontwerpen, bouwen en inrichten is een intensieve bezigheid. Partout Design beschikt over ontwerpers en een bouwteam met ruime ‘praktijk’ ervaring. Met een gerust gevoel kunt u de complete projectcoördinator aan ons overlaten: van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot materiaaladvies, van planning tot oplevering. In elke fase zijn wij u van dienst: persoonlijk, deskundig en betrokken.

Wij prikkelen graag uw zintuigen!

Uw praktijk dient functioneel te zijn....

… met een efficiënte routing, praktische inrichting en goede verlichting. Tegelijkertijd is het ook een omgeving waar personeel en bezoekers zich aangenaam willen voelen. Dat aangename zit in de details van materialen, kleuren en licht. Dat is zoeken naar de optimale balans tussen mooi en functioneel, dat is wat Partout Design doet!

Onze vacatures

Wegens uitbreiding van ons team van vakmensen zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega’s voor diverse functies. Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan? Kom dan ons team versterken!

Ervaren allround Elektromonteur

Heb jij ruime ervaring als allround elektromonteur? Dan hebben wij een leuke baan! Wij zoeken een ervaren elektromonteur die zelfstandig alle voorkomende elektronische installatiewerkzaamheden uit kan voeren. Je draait je hand niet om voor het aanleggen en het in bedrijf stellen van gehele installaties in een nieuw of te renoveren pand. Tevens is het een pré wanneer je ervaring hebt met moderne technologieën zoals bijvoorbeeld Domotica installatie. Je profiel: √  MBO opleiding in de richting van Installatietechniek (minimaal niveau 3) √  Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als zelfstandig werkend installateur in de Utiliteitsbouw √  Vaktechnisch goed onderlegd op het gebied van E – installaties √  Goede communicatieve vaardigheden, representatief, klantvriendelijk en oplossingsgericht √  Enthousiaste instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit √  VCA-diploma of bereidheid tot het halen daarvan √  Woonachtig in het midden van het land en in het bezit van een rijbewijs B
Contact opnemen

Een echte vakman!

Ben jij een enthousiaste meubelmaker die graag vakwerk levert en klanten blij maakt? Werk jij zorgvuldig, zelfstandig en ben je communicatief vaardig? Dan is dit jouw baan! Vanzelfsprekend straal je klantvriendelijkheid uit en denk je altijd in oplossingen. Meer weten? Neem contact met ons op en wij sturen je de volledige vacature!

Contact opnemen