Onze vacatures

Wegens uitbreiding van ons team van vakmensen zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega’s voor diverse functies. Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan? Kom dan ons team versterken!

Projectmanager Bouw

Ben jij de Projectmanager Bouw, die enthousiast wordt van het compleet verantwoordelijk zijn voor de bouw en inrichting van unieke design projecten? Neem jij graag de leiding in exclusieve bouwprojecten en wordt je gestimuleerd door te werken in een creatieve omgeving met ontwerpers, tekenaars en projectleiders?

Dit is jouw uitdaging

Als Senior Projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten van begin- tot eindfase in met name dentale en medische praktijken en dierenklinieken. Deze projecten variëren in omvang, complexiteit en locatie en zijn altijd uniek en van hoogwaardig design. Jij bent een allround, gedreven manager met oog voor onze mensen en onze relaties. Je weet als geen ander jouw team van bouwspecialisten te ontwikkelen en te motiveren. Je zoekt naar win – win, maar gaat een stevige onderhandeling niet uit de weg.

Samen met jouw team, ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van projecten. In de ontwerpfase geef je leiding aan het ontwerpteam en zorg je voor de afstemming met de opdrachtgever. Je ziet toe op een juiste technische uitwerking en voorbereiding. Je geeft leiding aan het bouwteam en je bent verantwoordelijk voor de aansturing van voorlieden, monteurs en onderaannemers. Je weet draagvlak te creëren en mensen te overtuigen van jouw plannen; je bent in staat om bindende afspraken te maken met opdrachtgevers. Onder jouw leiding worden projecten technisch, financieel en organisatorisch tot een succesvol einde gebracht.

Dit is jouw inbreng

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, minimaal 5+ jaar ervaring in een leidinggevende / management functie in een bouw gerelateerde omgeving. Als persoon kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende rollen die je in projecten hebt. Zo ben je in de voorbereidingsfase verantwoordelijk voor de uitwerking en de procesplanning, maar op dezelfde dag kun je ook als directievoerder optreden en een bouwvergadering voorzitten. Je bent gewend om met verschillende gesprekspartners om te gaan en past je communicatie daarop aan. Je denkt altijd een paar stappen vooruit, ook als dat buiten de scope van het project valt. Je toont eigenaarschap en ondernemerschap.

Ons aanbod

  • Werken met een ambitieus en gedreven team.
  • Mooie afwisselde projecten, waarbij jij je vakmanschap kan gebruiken en vrijheid en begeleiding krijgt om je talenten te kunnen inzetten.
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en ‘learning on the Job’.
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

Interesse?

Neem contact op met Nelleke Diepeveen, Back Office Manager bij Partout Design, tel 085 – 760 99 50.

 

Bedrijfsprofiel

Bouw, Afbouw

Specialisme: dentale, veterinaire, medische branche

Bedrijfsomvang: 30 medewerkers bij Partout Design en Skapa het zusterbedrijf

Kantoor Nijkerk, landelijk werkgebied

www.partoutdesign.nl

Contact opnemen

Projectmedewerker / werkorganisator

Ben je een organisatie talent? Beschik je over een bouwkundige of installatietechnische achtergrond, en werk je graag in een jonge en creatieve club? Wellicht is dit jouw nieuwe baan als:

Projectmedewerker / werkorganisator

Partout Design is actief op het gebied van ontwerp, bouw en inrichting van medische praktijken. Ontwerpen, bouwen en inrichten dat is waar we goed in zijn bij Partout Design. We hebben ontwerpers in dienst en beschikken over een bouwteam dat verantwoordelijk is voor de realisatie van onze verbouw- en renovatieprojecten. Geen project is bij ons hetzelfde en juist dat maakt het werk zo leuk en afwisselend.

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker ben jij op organisatorisch en administratief niveau de spil in het web. Jij zorgt voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding en planning van de projecten.

Je doet opnames ten behoeve van de bouwprojecten en stelt betrouwbare kostprijsbegrotingen op.Voor de realisatie verzorg je de aanvraag, beoordeling en selectie van offerten van materiaal en onderaannemers. Ook verzorg je de planning van materieel en onderaannemers. Daarnaast verzorg je gegevens t.b.v. nacalculaties en meer-/minderwerken. Je levert jouw werkzaamheden en projecten tijdig op en zorgt ervoor dat knelpunten of problemen tijdig worden gesignaleerd en opgelost. Je rapporteert direct aan de projectmanager.

Profiel 

Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO of HBO-niveau en hebt affiniteit met bouw en design. Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden. Je communiceert helder en duidelijk. Verder heb je een enthousiaste, pro-actieve en klantgerichte houding en werk je nauwkeurig en gestructureerd.

Ons aanbod

  • Werken in een ambitieus en gedreven team.
  • Mooie afwisselde projecten, waarbij jij je vakmanschap kan gebruiken en vrijheid en begeleiding krijgt om je talenten te kunnen inzetten.
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en ‘learning on the Job’.
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

Partout Design biedt jou de kans om de regie te nemen over gave projecten waar jij je creativiteit en organisatietalent in kwijt kunt. Afhankelijk van je capaciteiten bepalen we in overleg met jou de bandbreedte van jouw functie. Door de pro-actieve aard van de functie zijn er ruime mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

Interesse?

Neem contact op met Nelleke Diepeveen, Back Office Manager bij Partout Design, tel 085 – 760 99 50.

 

Bedrijfsprofiel

Bouw, Afbouw

Specialisme: dentale, veterinaire, medische branche

Bedrijfsomvang: 30 medewerkers bij Partout Design en Skapa het zusterbedrijf

Kantoor Nijkerk, landelijk werkgebied

www.partoutdesign.nl

Contact opnemen

Partout Design ontwerpt en bouwt

Ontwerpen, bouwen en inrichten is een intensieve bezigheid. Partout Design beschikt over ontwerpers en een bouwteam met ruime ‘praktijk’ ervaring. Met een gerust gevoel kunt u de complete projectcoördinator aan ons overlaten: van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot materiaaladvies, van planning tot oplevering. In elke fase zijn wij u van dienst: persoonlijk, deskundig en betrokken.

Wij prikkelen graag uw zintuigen!

Uw praktijk dient functioneel te zijn....

… met een efficiënte routing, praktische inrichting en goede verlichting. Tegelijkertijd is het ook een omgeving waar personeel en bezoekers zich aangenaam willen voelen. Dat aangename zit in de details van materialen, kleuren en licht. Dat is zoeken naar de optimale balans tussen mooi en functioneel, dat is wat Partout Design doet!