Vision Ceiling

Daglicht, ruimte en natuur toevoegen aan uw praktijkruimte? Dat kan met de LED verlichting van Vision Ceiling die voorzien is van unieke fotoprint’s. Deze LED panelen geven een natuurlijk daglicht effect en zorgen voor de unieke natuurbeleving waarbij patiënten zich sneller op hun gemak voelen. Het is net alsof je naar buiten kijkt. Ontdek de veelzijdigheid van LED verlichting. De lichtopbrengst van LED verlichting is veel groter dan TL verlichting, LED is daarom een goed en duurzaam alternatief voor bestaande licht-toepassingen. De verschillende lichtsterkte­ en kleur-temperaturen van LED maken het mogelijk om in iedere ruimte het juiste licht te creëren. Wilt u de verlichting in uw praktijk vervangen?

Wij adviseren u graag.

Bezoek de website
Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie

Effect van licht en natuur

Licht en contact met de natuur heeft een verbazingwekkend effect op mensen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat licht niet alleen een effect heeft op bioritme maar ook op stemming, perceptie en cognitie van mensen. Het kan er voor zorgen dat mensen sneller ontspannen, rustiger worden en beter om kunnen gaan met angst of pijn. Beleving van de omgeving speelt dus een grote rol in het zorgproces.

Alles draait om beleving

Combineer Vision Ceiling met plafondverlichting

Onze kraakheldere fotopanelen passen op elk plafond en kunnen gecombineerd worden met al onze overige LED panelen en armaturen. De verschillende lichtsterkte­ en kleurtemperaturen van LED maken het mogelijk om in iedere ruimte het juiste licht te creëren. Helder en functioneel voor een behandelkamer, zodat medisch personeel de juiste diagnose kan stellen. Sfeervol en comfortabel in publieksruimten, zodat patiënten zich sneller op hun gemak voelen.