Linoleum

De eerste CO2-neutrale vloer ter wereld. Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt deze vloer ongekende mogelijkheden. Een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur.

Vinyl

Vinyl is verkrijgbaar in een groot aantal dessins, van een natuurlijk houtmotief tot een sprankelend innovatief dessin. Vinylproducten zijn stijlvol en buitengewoon duurzaam. Een vinylvloer is bijzonder functioneel en eenvoudig te onderhouden ongeacht de toepassing. Het is de perfecte vloer voor een uitgebreid scala aan toepassingsgebieden, zoals in de gezondheids- en ouderenzorg, het onderwijs, maar ook voor gebruik in kantoren, retail en natuurlijk hospitality & leisure.

Gietvloer

Een gietvloer is een onderhoudsvriendelijke en naadloze vloer die een trendy uitstraling geeft aan de ruimte waar de gietvloer wordt gelegd. Door het gebruiksvriendelijke karakter en de slijtvastheid worden gietvloeren vaak toegepast in woonhuizen, bedrijfspanden, werkplaatsen, gezondheidszorg en winkels.