Het begint met een eerste schets op basis van uw ideeën en wensen. Onze interieurarchitecten beschikken over ruime ‘praktijk’ ervaring. Van wacht- tot steriele ruimte, van looproute tot WIP richtlijnen, wij denken met u mee en zorgen dat tijdens het ontwerpen geen details over het hoofd worden gezien. Uw voorkeur is ons vertrekpunt, maar onze architecten durven ook een nieuw idee in te brengen.

Afgestemd op uw wensen leveren wij graag moderne, strakke en originele praktijkruimtes. We doen het net even anders. We bedenken en leveren meer dan standaard en functioneel. We kijken naar het lijnenspel, lichtinval en besteden tijd en aandacht aan de achterliggende bedoeling van een ontwerp. Wat wilt u dat uw praktijk uitstraalt? Wat wordt de beleving van de cliënten? Door middel van een schetsontwerp, 3D visuals en een look & feel plan brengen wij uw ideale praktijk in beeld.

Ontwerp, door architecten met 'praktijk' ervaring

Uw praktijk dient in basis functioneel te zijn; een efficiënte routing, praktische inrichting en goede verlichting. Tegelijkertijd is het ook een omgeving waar personeel en bezoekers zich aangenaam willen voelen. Dat aangename zit in de details van materialen, kleuren en licht. Dat is zoeken naar de optimale balans tussen mooi en functioneel, dat is wat Partout Design doet! Verfrissend is onze kijk op interieurontwerpen en bouwen. Vernieuwend zijn onze ideeën wat betreft materiaal- en kleurgebruik, design meubelen en verlichting. 

Wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Een verbouwing realiseren is een intensieve bezigheid waar veel expertise bij komt kijken. Wij van Partout pakken deze projecten het liefst van begin tot eind met beide handen aan. Van het omzetten van het eerste idee in een ontwerp, styling van het interieur tot aan de oplevering van het project. Kiest u voor onze turn-key aanpak? Dan kiest u voor één aanspreekpunt, een ef ciënte aanpak en een afgesproken budget zonder verrassingen achteraf.

Houdt u liever zelf de regie in handen? Dat kan. U staat voor grote beslissingen waarbij u wellicht vrij wenst te zijn aangaande de bouw en keuze van leveranciers.
 Daarom bieden we u ook de mogelijkheid om onze expertise in te zetten op ‘consultbasis’ als adviseur.

Uw praktijk dient in basis functioneel te zijn; een efficiënte routing, praktische inrichting en goede verlichting. Tegelijkertijd is het ook een omgeving waar personeel en bezoekers zich aangenaam willen voelen. Dat aangename zit in de details van materialen, kleuren en licht. Dat is zoeken naar de optimale balans tussen mooi en functioneel, dat is wat Partout Design doet! Verfrissend is onze kijk op interieurontwerpen en bouwen. Vernieuwend zijn onze ideeën wat betreft materiaal- en kleurgebruik, design meubelen en verlichting.