loader image

Tandartspraktijk Halderberge

Enkele maanden geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met Partout Design. In mijn zoektocht om een goede partner te vinden om een nieuwe tandartspraktijk te bouwen in een bestaand (kantoor)pand had ik Peter Kranenborg bij mij thuis uitgenodigd voor een kennismaking. Opvallend genoeg kwam hij samen met zijn zoon, welke nieuwsgierig was naar de dagelijkse werkzaamheden van zijn vader. Tijdens dit eerste gesprek werd direct duidelijk dat Partout Design perfect door had welk beeld ik in gedachten had voor het uiteindelijke ontwerp. Na enkele schetsen heen en weer gestuurd te hebben per mail waren we het al snel eens over de grote lijnen. Na een bezoek aan hun showroom in Nijkerk konden we al snel belangrijke design beslissingen maken. In de showroom zijn meerdere voorbeelden aanwezig en weten ze ter plekke de geschetste sfeer te ervaren. Eén ding was al vanaf het begin voor ons beiden zeker: het zou niet zomaar een tandartspraktijk worden.

Tijdens het proces van uitzoeken en beslissingen maken heb ik in Partout Design een hele goede partner gevonden. Ze weten snel uit te vogelen welke stijl je zelf voor ogen hebt en weten dan de design-schetsen hier perfect op aan te sluiten. Erg belangrijk hierbij vind ik dat ze juist heel hard hun best doen om iets unieks te tekenen. De aangedragen ideeën zijn vrijwel allemaal individueel ontworpen en uiteindelijk door hen zelf gerealiseerd. Alle meubels worden bijvoorbeeld in hun eigen werkplaats vervaardigd.

Daarnaast heb ik gemerkt dat ze niet enkel aan hun eigen kunnen gebonden zijn. Partout Design schroomt niet om externe partijen in te schakelen wanneer gewenst. Dit levert een vrijwel oneindige mogelijkheid van opties op in design als ook in materiaalkeuze.

Bij de daadwerkelijke realisatie van de verbouwing is duidelijk dat Partout Design je niet aan je lot over laat. Bij iedere verbouwing zijn er bepaalde momenten waarop er snel geschakeld moet worden en ook dan staan ze paraat om die taak op zich te nemen. Typerend voor dit bedrijf is denk ik wel dat alle betrokkenen hart hebben voor de zaak en indien genoodzaakt zonder enig probleem een tandje bij zetten om de klus tot een goed eindresultaat te kunnen brengen.

Zelf ben ik enorm trots op wat we samen hebben neergezet en het resultaat spreekt in mijn ogen voor zich.

Geschreven door: Roeland Worst

Tandarts/eigenaar,

Tandartspraktijk Halderberge