loader image

Praktijk bouwen / verbouwen

Wij van Partout Design zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en verbouwen van medische klinieken. Denk daarbij aan tandartspraktijken, orthodontiepraktijken, dierenklinieken en cosmetische klinieken. We begrijpen dat elke kliniek uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat elke praktijk aan de specifieke behoeften van de eigenaar en de patiënten voldoet. Ons team van ervaren professionals werkt samen met onze klanten om praktijken te creëren die efficiënt, comfortabel en aantrekkelijk zijn. We geloven dat een goed ontworpen medische praktijk kan bijdragen aan een betere gezondheidszorgervaring voor zowel patiënten als medewerkers. Als u op zoek bent naar professioneel advies en ondersteuning bij het bouwen of verbouwen van uw medische praktijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag tot uw dienst.

Partout Design is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van praktijken

Partout Design is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van praktijken. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe praktijk vanaf de grond op, het renoveren van een bestaande praktijk of het creëren van meubelen op maat, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw visie. Ons team van ervaren professionals heeft jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van praktijken en staat bekend om onze aandacht voor detail en onze gedrevenheid om te zorgen dat elk project tot in de puntjes verzorgd is.

Gratis schetsontwerp

Een schetsontwerp geeft een goed beeld van hoe jouw praktijk eruit kan komen te zien en wat de mogelijkheden zijn. Het schetsontwerp is vrijblijvend en geeft u de kans om kennis te maken met onze werkwijze.

Ontzorgd van A tot Z

Wij ontwerpen en bouwen praktijken van A tot Z, zodat u zich volledig kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat elk aspect van het bouwproces soepel verloopt, van het eerste ontwerp tot de oplevering van de praktijk. Wij zijn gedreven om u te helpen de praktijk te creëren waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Uw praktijk in 3D

3D-ontwerpen geven een realistisch beeld van hoe uw kliniek eruit zal komen te zien en laten u toe om alle aspecten van het ontwerp te bekijken en te verkennen voordat de bouw start. Zo kunt u gerustzellend de beslissingen maken die nodig zijn voor het creëren van de kliniek van uw dromen.

Meubelen op maat

Onze eigen werkplaats geeft ons de flexibiliteit om meubelen te maken die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Wij maken meubelen die functioneel en esthetisch aansluiten bij de praktijk. Ons team van ervaren meubelmakers staat klaar om samen met u het perfecte meubelstuk te creëren.

Uw toekomstige praktijk in 3D

Bij Partout Design zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen bij het visualiseren van hun toekomstige praktijk. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om uw praktijk in 3D te bekijken voordat we aan de bouw beginnen. Dankzij deze innovatieve technologie kunt u zich een goed beeld vormen van hoe uw praktijk eruit zal zien en kunt u eventuele wijzigingen aangeven voordat het bouwproces van start gaat. Onze 3D-modellen geven u niet alleen een realistisch beeld van uw praktijk, ze maken het ook gemakkelijker om het ontwerp te communiceren met uw team en andere belanghebbenden. Laat ons u laten zien hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een praktijk die aan al uw wensen voldoet.

Het interieur is een weerspiegeling van de organisatie.

Het interieur van de praktijk is meer dan alleen een ruimte om te werken. Het is een weerspiegeling van de organisatie en de manier waarop zaken gedaan worden. Bij Partout Design begrijpen we dat het interieur een belangrijke rol speelt in het creëren van een professionele en welkome omgeving voor klanten en medewerkers. Daarom werken we nauw samen om een interieur te creëren dat aansluit bij de visie en de identiteit van de praktijk. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Laat ons helpen bij het creëren van een praktijk dat de perfecte weerspiegeling is van de organisatie.

Succesverhalen

Bij Partout Design zijn we trots op onze geslaagde projecten en de tevreden klanten die we hebben mogen helpen bij het realiseren van hun droompraktijk. Onze portfolio is gevuld met succesverhalen van klanten die met onze hulp hun praktijk hebben weten te creëren zoals ze dat voor ogen hadden. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van een gloednieuwe praktijk of het renoveren van een bestaande praktijk, wij hebben de kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Samen wij kijken hoe we ook uw praktijk naar een hoog niveau kunnen tillen.

Reif tandartsen

“Van patiënten hebben we tot nu toe alleen maar erg positieve reacties over het design en de uitstraling van de praktijk gekregen”

Tandartspraktijk Halderberge

Zelf ben ik enorm trots op wat we samen hebben neergezet en het resultaat spreekt in mijn ogen voor zich

Orthodontistenclinic aan de Vecht

Het ‘hotelloungegevoel’ is iets dat steeds vaker terugkomt in de moderne praktijk