loader image

Medisch meubilair met bijzondere kwaliteiten

Onze SKAPA praktijkmeubelen zijn in veel opzichten anders dan het meubilair dat u al kent. Geen enkele meubelcollectie is bijvoorbeeld zo flexibel in te delen (vanwege de modulaire opzet) en zo goed afgestemd op het werken in de medische omgeving, onder andere dankzij de naadloze afwerking, de praktische ‘slimmigheidjes’ en het gebruik van nieuwe vuilafstotende, non-poreuze materialen. Meubilair van SKAPA is daardoor meer dan een prachtig gestileerde toevoeging aan het interieur: Het is de ideale inrichting voor een leven lang werkplezier.

Behandelmeubelen

Balies

Sterilisatiemeubelen

Allflex

Hygiënemeubelen

Zitmeubelen

Opbergmeubelen

Traykasten

Trolley's

Spoelmeubelen

Een greep uit onze collectie praktijkmeubelen

SKAPA besteedt uitzonderlijk veel aandacht aan de ontwikkeling en realisatie van haar producten, de vormgeving ervan, het materiaalgebruik, de afwerking en de toepassing van innovatieve technische snufjes die het werken vergemakkelijken. SKAPA meubelen zijn bijvoorbeeld voorzien van speciale soft-close/push-to-open lades voor een geluidloze bediening en sensors waardoor de afvallades contactloos geopend kunnen worden. Maar er is meer waarmee wij u graag verrassen…

Arlis

De Arlis is een lust voor het oog met zijn strakke lijnen en moderne techniek. Een naadloze afwerking en een niet-poreus oppervlak zorgen voor een werkoppervlak dat makkelijk schoon te maken is en aan de hoogste hygiënische normen voldoet.

De bovenkast bestaat uit 2 hygiënemodules met klepdeuren die voorzien kunnen worden van diverse disposables zoals handschoenen, tissues, mondkapjes, plastic bekertjes, zeep, en desinfectant. Daarnaast kan de kast ook ingedeeld worden met vuile en/of schone trays.

Arvid

Niet alleen visueel uitzonderlijk vormgegeven, ook in functioneel opzicht meer dan praktisch. Omdat goed design het beste materiaal verdient is dit meubel volledig van Solid-surface gemaakt. Het materiaal voelt zacht en aangenaam aan. De naadloze afwerking en het niet-poreuze oppervlak zorgen voor een hygienisch werkoppervlak.

De bovenkast maakt dit meubel compleet. Deze hygiënemodule bestaat uit een brede klepdeur die voorzien kan worden van diverse disposables zoals handschoenen, tissues, mondkapjes, plastic bekertjes, zeep en desinfectant

Arvin

De Arvin, een zeer compact meubel voor bijvoorbeeld een orthodontiepraktijk, volledig uitgevoerd in Solid-surface. De naadloze afwerking en het niet-poreuze oppervlak zorgen voor een hygiënisch werkoppervlak. Dit meubel is voorzien van instrumentenlades, afvallade en een hygiënelade zorgt ervoor dat u uw disposables direct bij de hand heeft. De toetsenbordlade maakt het meubel compleet.

Meer zien van onze collectie meubelen?

Vraag de uitgebreide catalogus aan

Balies zijn het visitekaartje van elke praktijk. Ze geven bezoekers de eerste indruk en daarom is het belangrijk om een balie te hebben die niet alleen functioneel is, maar ook professioneel oogt. 

Onze balies worden speciaal op maakt gemaakt in de door jouw gekozen materialen en kleuren, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl en het doel van de praktijk. Of het nu gaat om een balie voor een tandartspraktijk, een kapsalon of een winkel, we maken een balie die aan al de wensen voldoet.

Een echte blikvanger in de praktijk

Een professionele en stijlvolle praktijk begint bij de juiste meubelen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw praktijkmeubilair op maat? Vraag ons naar de mogelijkheden of plan een afspraak in.

Hygiëne in de tandheelkundige praktijk

De richtlijn Infectiepreventie Mondzorgpraktijken vormt geen enkele uitdaging voor SKAPA sterilisatie- en techniekmeubelen. Een ideale indeling, hygiënische werkbladen, heldere kleurmarkeringen voor ‘schoon’ en ‘vuil’ en de toepassing van de nieuwste opslagsystemen. Optimaal gebruikersgemak dankzij praktische manden- en trayssystemen, disposable oplossingen en elektronisch bedienbare kranen en afvalsystemen. Dat is typisch SKAPA. 

De ideale indeling

De indeling van steri- en voorbereidingsruimten dient aan veel vereisten te voldoen. Alle sterilisatiemeubelen worden op maat gemaakt voor uw praktijk. Heeft u ruimte voor een eiland of een links/rechts model? Wij zorgen voor de juiste routing en gebruikersgemak. De adviseurs van Skapa geven u graag een persoonlijk advies op maat over de ideale routing, de indeling van laden en kasten, en het gebruik van materialen.