loader image

Van Dijk Clinic

Iedereen heeft maar één kans om een goede indruk te maken. Deze eerste indruk is vaak ook nog bepalend. Dit is duidelijk te merken in de medisch, cosmetische geneeskunde. Deze heeft zich afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld in haar mogelijkheden. Voor cliënten een prachtige kans om hun uiterlijk te ‘perfectioneren’.  

Voor onze nieuwe medische cosmetische kliniek ook een geweldige kans!  We kunnen nu met de meest innovatieve producten onze belangrijkste pijlers centraal zetten: naast het bieden van een optimale kwaliteit ook het creëren van een open, warme, huiselijke omgeving. Een ontworpen kliniek waarbij wet- en regelgeving in acht wordt genomen en tegelijkertijd ook een plek is waar men hopelijk het “wow” effect ervaart. Er bleken echter weinig interieurbedrijven te zijn die aan onze hoge eisen en voorwaarden konden voldoen. Wij hebben dan ook regelmatig met onze handen in het haar gezeten, totdat ‘Partout  Design’ ons ten gehore kwam. 

Partout Design bleek een bedrijf te zijn dat ons geheel kon ontzorgen: van ‘ontwerpen tot de begeleiding van de  verbouwing. Afhankelijk van onze wensen en het budget kwamen zij met een advies op maat. Hiermee viel een last van onze schouders. Partout richt zich weliswaar voornamelijk op het ontwerpen en inrichten van  tandartspraktijken maar deze moesten, net als onze kliniek, aan strenge veiligheidseisen voldoen.  Over elk (medisch) detail moet dan worden nagedacht. Partout en ons bedrijf bleken een perfecte match te zijn. Een fijne bijkomstigheid was dat Partout Design ook kon zorgen voor hoogwaardige behandelmeubels, één van de eye-catchers binnen van Dijk Clinic.  

Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en danken Partout Design voor alle ideeën en goede service! 

Geschreven door: 

Drs. Kevin Bulgac en Caroline Houben